Ohjausyksikkö LTDC,MTDC,STDC,XTDC,MHCC,XHCC

Lämpötilan ohjausyksikkö aurinkokeräinjärjestelmässä ja lämmitysjärjestelmässä

Uutta LTDC,MTDC,STDC,XTDC,MHCC,XHCC-laitesarjaa kuvaa sen useiden toimintojen ja modernin muotoilun lisäksi sen helppokäyttösyys. Ohjausyksiköitä on saatavissa eri hintaluokissa, niiden käyttötavasta ja halutuista toiminnoista riippuen.

TDC

Valaistulta näytöltä on helposti luettavissa sekä monipuolinen tekstitys että graafinen esitys ilman epäselviä lyhenteitä. Kalteva näyttö helpottaa lukemista.

Ohjausyksikön eri toimintojen käyttäminen on helppoa itseopettavan näytön ja neljän ohjausnapin avulla. Ohjeet näkyvät näytöllä joko tekstinä tai symbolina ohjausnappien yläpuolella.

men

Käyttöönoton assistentti ohjaa tarvittavien asetusten määrittämisessä nopeasti ja loogisessa järjestyksessä. Parametrien asettaminen on helppoa ja virheellisiltä asetuksilta vältytään.

Tallennettujen tietojen avulla toimintoja voidaan valvoa ja tarkkailla pitkälläkin aikavälillä. Tilastoja voidaan tarkastella päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuosikohtaisesti.

Elektroniikka sijaitsee laitteen yläosassa. Kiinnitys laitteen alaosaan tapahtuu pistoliitoksella, joten irroittaminen on helppoa. Kytkentäliittimet on integroitu laitteen alaosaan.

Laitteen

Seuraavat laajennukset ovat laitemallista riippuen mahdollisia:

Ohjausyksiköitä on saatavana eri kieliversiona. Muita malleja lämmitykseen tai lämpöpumppuun voidaan toimittaa pyynnöstä.

Mallit

TDC1TDC2TDC3TDC4TDC5
Anturipaikkojen määrä Pt10002-32-32-34+22-6
Rele-lähtö 230 V AC auki/kiinni11116
Elektroninen nopeudensäätö-1111
Sovellusten määrä5114146
Yksinkertainen lämpömäärän laskentakylläkylläkyllä-kyllä
Lämpömäärän laskenta sis. läpivirtausmittarin---kyllä-

Valid XHTML 1.0 Strict